HTML

HTC Desire 310 Rootolás

2014.07.05. 11:16 Torment Atya

 

Hogyan rootoljuk készülékünket?

Ahhoz, hogy rootolhassuk mobileszközünket, némely esetben le kell töltenünk egy alkalmazást (SuperOneClick, Z4Root, Universal AndRoot) az internetről. Ezeket a rooteszközöket szerencsére könnyű használni. Más esetben azonban már a manuális utat kell alkalmaznunk, mikor is a Fastboot vagy az Android Debug Bridge lesz a segítségünkre. Az utóbbi esetében a terminálos vagy parancssoros utasításgépelés elmaradhatatlan.  

  A rootolás folyamata készülékenként változik, így ami egy telefonnál beválik, az egy másik modellnél nem fog működni. Ezen felül egy telefont is többféleképpen lehet rootolni, ezért rettentően fontos, hogy mikor erre adjuk a fejünket, többször is ellenőrizzük, hogy a segédlet a mi készülékünkhöz készült. A készülékekre lebontott segédletek listája folyamatosan bővül és számos könnyen emészthető útmutatót találhatunk az XDA Developers Forumokon, a RootzWikin és az Android Authority oldalain is.  

Forrás:
http://pcworld.hu/mobil/mi-fan-terem-a-rootolas-es-a-rom.html

Szükséges programok és linkjeik

Root:

1. alternatíva:
RootGenius
http://www.shuame.com/en/root/

Forrás:
http://androidxda.com/download-root-genius


2. alternatíva:
KingUser root
http://soft.shouji.com.cn/down/23861.html

Google translate a barátod.

3. alternatíva:
Rootmaster 1.3.6. Cekas 
http://www.datafilehost.com/d/4ee6ccb8

A készülékedben keletkezett károkért és meghibásodásért felelősséget nem vállalok.
Mivel ezekkel a megoldásokkal sikerül a rootolás.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://htcdesire310.blog.hu/api/trackback/id/tr116446317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása